Sunday, January 4, 2009

roti t***k...

ahahhahha! cakap pasal roti kan, aku teringat pulak mase blaja dulu, aku dgn awe ske makan roti tetek. memang lucah! kah!kah!kah! korang musti tak penah dgr, wpn roti ni sangat feymes..roti tu tajok dia, ala, tak ingat! because we used to call it roti tetek! tapi background kat tajok dia tu kaler koneng kot? hahahahaha. roti tu ade enam ketul kesemuanye, dalam dia ade cukulik yang sangat banyak dan sedap! weh! makanan ruji tu weh. kalo da makan nasik pun, musti nak makan roti tu lagi. gosh! i haven't had those buns in ages! yelah! sejak abes belaja. shilake btol!
kepade awe:
should you read this entry, please comment. hahahaha. tetek! sangat rindu!

4 comments:

paint pastel princess said...

hahaha..vavi betul la...yes, i remember tajuk die..name roti tu "sweetie"...huhu..besh kan b, kite guling2 kt tilam, makan roti tetek sambil gelak2...huhu..tetek betul perangai kite..makan pon sambil baring2..aku rindu those days..kite duduk kt rumah that is too big for two people..tv kt ujung kaki, pastu ari2 gelak2, bahan2 org, gossiping...makan kt kedai pah..jalan kaki g school..marah2 budak yg men mercun kt tepi rumah..we had such a great time during uni...walopon terpaksa g kelas shakespeare malam2 n buat academic project yg mcm hanjing tu, but still, uni days kite sgt berwarna-warni mcm rainbow!!!can't wait to see u today!! mish u!!

butterdida said...

kah!kah!kah! b, aku nanges! kaw vavi! aku rindu sume2 nie.. cant wait to see you today too. aku baru pas mandi. aku g wedding dulu ni, nnt aku amik ko kay.. c u b..
webiu.

Ashare Alias said...

lucah giler!

paint pastel princess said...

lucah tp ko suke kan usher?hahahahaha....